Zuidberg

A Zuidberg egy modern és egészséges családi vállalkozás, közel 40 éves múlttal. A több mint 320 alkalmazottból álló csapat több mint 42 országban fejleszt és gyárt kiváló minőségű innovatív termékeket a végfelhasználók számára.

Minőség a tudás eredményeként

A Zuidberg négy modern, csúcstechnológiás gyártóüzemből áll, amelyek mindegyike saját területtel rendelkezik. A mérnöki, gyártási, értékesítési és szolgáltatási részlegek egy helyen találhatók. Ennek eredményeként a csatlakozási utak minden tekintetben nagyon rövidek, és optimális szinergiaelőnyök vannak. A megosztott tudás és tapasztalat végső soron minden Zuidberg termék jellegzetes minőségéhez vezet.

Törekedni a maximális megbízhatóságra

A Zuidberg folytonossága munkatársaink minőségében, innovációinkban és gyártási folyamatainkban gyökerezik. Ezért szerződéseinkben, gyártási módszereinkben és szállításainkban 100%-os megbízhatóságra törekszünk. A legszigorúbb minőségi szabványok és a legmagasabb felhasználói követelmények a mi szabványunk. Ezt a garanciát csak az emberekbe és a technológiába, valamint a fenntarthatóságba és a hatékonyságba való folyamatos befektetéssel tudjuk biztosítani.

Több művelet egy menetben

Manapság egyik gazdálkodó sem mehet el szó nélkül az idő-, és üzemanyag-takarékos gazdálkodásra megoldást nyújtó gépi technológiák mellett, hiszen minden gazdálkodó érdeke, hogy egységnyi termékét minél alacsonyabb költséggel hozza létre. A már meglévő erőgépre adaptált tolt és vontatott üzemű munkaeszközök együttes alkalmazásával erre lehetőség nyílik az erőgép fronthidraulikával, vagy fronthidraulikával és frontkardánnal történő felszerelése esetén.

Videó indítása

Termékek

ZUIDBERG-Ráfutás elleni védelem

REV Multi, 1000, 1600

ZUIDBERG-Ráfutás elleni védelem

ZUIDBERG vasbeton tömbsúly

Tömege : 800kg

ZUIDBERG vasbeton tömbsúly

ZUIDBERG fix méretű kompozit tömbsúlyok

Tömege : 250 vagy 400kg

ZUIDBERG fix méretű kompozit tömbsúlyok

ZUIDBERG moduláris felépítésű kompozit tömbsúlyok

Tömege : 800-tól 2000kg-ig

ZUIDBERG moduláris felépítésű kompozit tömbsúlyok

ZUIDBERG fix méretű acélöntvény tömbsúlyok

850 és 1400 kg

ZUIDBERG fix méretű acélöntvény tömbsúlyok

ZUIDBERG fronthidraulika

Több mint 1000 különböző konstrukció

ZUIDBERG fronthidraulika