TRACTORBUMPER

LÁTNI ÉS LÁTSZANI - ez az, ami a közlekedésben számít, különösen a mezőgazdasági járművek esetében. Az ilyen járművek szélesek ,nehezek és általában alacsonyabb sebességgel közlekednek, mint a többi jármű. A láthatóság ezért rendkívül fontos!

Tractor Bumper

A Tractor Bumper aláfutás-gátlókat gyártó kis cég egy családi tulajdonban lévő Hollandiában a belga határ közelében működő vállalkozás, melynek tulajdonosa és ügyvezetője nagyon fontosnak tartja, hogy a közutakon történő traktor balesetek elkerülhetők, illetve ha mégis megtörtént akkor annak következményei minél kevésbé súlyosak legyenek. Különösen este illetve rossz látási viszonyok között nagyon fontos, hogy a traktor szélei jól láthatóak legyenek.

A Tractor Bumper aláfutás-gátló kiváló védelem a közlekedés többi résztvevője és a traktor első kerekei számára, így nem kell aggódni egy esetleges baleset - sokszor súlyos - következményei miatt.

Egy ütközés hatásának csökkentése elengedhetetlen amennyiben egy traktor bármilyen okból baleset szereplője. Ezért soha ne induljon el ráfutás védelem nélkül. A közutak biztonsága végtére is minden vezető felelőssége.

Az ön hozzájárulása a közlekedés biztonsághoz látható módon.

További információ a termékekről

A Tractor Bumper aláfutás-gátlók 4 féle kivitelben és többféle súllyal (160 – 2500 kg) készülnek: A modern gyártási módszerek, az állandó minőség-ellenőrzés és a folyamatos továbbfejlesztések garantálják a maximális megbízhatóságot, a sok praktikus biztonsági tartozék pedig hozzájárul a minél biztonságosabb közúti közlekedéshez.

Videó indítása

Letölthető dokumentumok

TRACTORBUMPER termékismerető

Termékek

TRACTORBUMPER-Prémium

Ráfutás elleni védelem

TRACTORBUMPER-Prémium

TRACTORBUMPER-Safetyweight

Ráfutás elleni védelem

TRACTORBUMPER-Safetyweight

TRACTORBUMPER-Safetyweight plus

Ráfutás elleni védelem

TRACTORBUMPER-Safetyweight plus