AAA – Legmagasabb hitelképesség minősítés-DERALAND Kft.

GOLD

DERALAND Kft. megkapta a Dun & Bradstreet minősítése alapján a AAA - Pénzügyileg stabil vállalkozás - GOLD minősítést. Ez a tanúsítvány bizonyítja stabilitásunkat, megbízhatóságunkat, elismertségünket.

Európa legelterjedtebb cégminősítése.

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek.

Az AAA, AA, A cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti stabilitásukat tanúsítvány formájában is megmutassák.

A tanúsítvány lehetőséget nyújt arra, hogy mások számára megmutassuk, hogy cégünk elismert, megbízható, hitelképes vállalat.

Tripla A, Dupla A vagy A minősítés birtokában lenni nemcsak dicsőség, hanem kiváló eszköz arra, hogy jelezzük szállítóink és partnereink felé pénzügyi megbízhatóságunkat, megmutassuk, hogy a magyar piacon milyen stabil szereplők vagyunk.

AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Letölthető dokumentumok

AAA - Pénzügyileg stabil vállalkozás - GOLD minősítés
Videó indítása

Deraland Kft. termékkínálata