ZuidbergQuickeCleanfixPTGScharmüllerBemaTenwinkelTRACTORBUMPER

Csökkentsd üzemeltetési költségeidet

Modernizáld meglévő gépedet

„Csökkentsd költségeidet meglévő traktorod korszerűsítésével”. Ez a DERALAND Kft. 2024-es évre szóló célkitűzése.

Célunk az, és azért is fogunk ebben az évben dolgozni, hogy ez az üzenet minél több gazdához valamint gépüzemeltetéssel foglalkozó szakemberhez eljusson.

A Deraland Kft. az üzemeltetési költségek csökkentéséhez, valamint a kezelői komfort növeléséhez nagyban hozzájáruló erőgép kiegészítőket kínál a mezőgazdasági termelő szervezetek, ill. magángazdálkodók számára, melyek alkalmazásával már meglévő gépeiken hatékonyabbá és olcsóbbá tesszük a mindennapi munkavégzést, óvjuk a környezetet és még a magyar termőtalajt is. Az egyes márkák termékeit országosan, viszonteladói hálózaton keresztül értékesítjük.

Milyen termékekkel és hogyan tudunk hozzájárulni 2024-es célkitűzésünkhöz?

ZUIDBERG - Frontfüggesztések, front TLT hajtások és tömbsúlyok

A traktorra szerelt frontfüggesztés és TLT hajtómű segítségével lehetőség van egyes talajművelési, növényvédelmi, tápanyag utánpótlási technológiák összekapcsolására, így is csökkentve a művelési menetek számát. Mindezek alkalmazásával jobb gépkihasználást, károsanyag kibocsátáscsökkentést, üzemanyag fogyasztás csökkenést és talajaink védelmét érjük el.

Nézd meg animációs videónkat a front függesztés és TLT alkalmazásának előnyeiről!

Zuidberg fronthidraulika és TLT alkalmazásának előnyei

PTG - Gép álló helyzetében vagy menet közbeni abroncs nyomás szabályozás

A traktorra valamint a vontatott gépre és vontatmányra szerelhető abroncsnyomás-szabályozó berendezés segítségével csökkenthető a különböző talajmunkák üzemanyag felhasználása és a talajtömörítő hatás is. (Károsanyag kibocsátáscsökkentés,  magasabb termésátlag, talajvédelem)

PTG Airbooster plus kézi készlet

PTG Airbooster plus kézi készlet-Gép álló helyzetében történő gyors abroncsnyomás változtatáshoz

FENDT 720 Vario traktor PTG Airbox/drive 2L abroncs nyomás szabályozó rendszerrel szerelve-Menet közbeni nyomás állítás közúton és szántóföldön is

Nézd meg animációs videónkat, hogy miért fontos közúton és szántóföldön a gumiabroncs nyomás értékek állítása!

Abroncsnyomás szabályozás fontossága közúton és szántóföldön animációs videó

CLEANFIX-Hűtő-tisztító ventilátorok

Traktorok és önjáró betakarító gépek gyári szerelésű hűtőventilátorainak a helyére szerelhető hűtő-tisztító ventilátor segítségével a nagy porterhelést jelentő munkák esetén hatékonnyá tehető a hűtők és hűtőmaszk tisztán tartása, ami üzemanyag fogyasztás csökkenéshez, motorvédelemhez, kisebb zajterheléshez és gyorsabb munkavégzéshez vezet az időkiesés elmaradása miatt (Károsanyag kibocsátáscsökkentés, klímavédelem)

JCB Fastrac-Szenyezett hűtőmaszkkal

JCB Fastrac-CLEANFIX hűtő-tisztító ventillátor működés közben

QUICKE-Traktoros homlokrakodók

A traktort bizonyos határokig rakodógépként is lehet használni traktoros homlokrakodó ráépítésével. Valamint már meglévő QUICKE Q  sorozatú rakodókat felszerelhetjük digitális mérleg és karbantartást segítő rendszerrel. (Jobb gépkihasználás, precízebb munkavégzés)

Nézd meg animációs videónket a Quicke-Companion súlymérő rendszerről!

Quicke Q-Companion dinamikus súlymérő rendszer

SCHARMÜLLER-Különböző vonóbekötés megoldások saját igényre szabva

Már meglévő vonóbekötési megoldások finomhangolásával/frissítésével – K80-as vonóbekötések, furatos golyós vonószemek, stb… -  biztosabb kapcsolatot tudunk kialakítani a traktor a vontatott munkaeszköz vagy vontatmány között.

Jól látható, hogy az üzemeltetési költségek, a talajterhelés és a károsanyag kibocsátás csökkentésére nem egy nagy értékű új erőgép beszerzésével lehet választ adni, hanem a meglévők hatékonyabbá tételével is el lehet ezt érni, és mindezt egy új gép bekerülési értékének töredékéből.

Forgalmazott termékeinkkel kapcsolatban látogasson el weboldalunkra, közösségi média felületeinkre továbbá érdeklődjön viszonteladó partnereinknél!

Letölthető dokumentumok

Deraland Kft. termékkínálata
Videó indítása

Deraland Kft. termékkínálata animációs videó