Termékek   »   tisztító ventilátorok   »   cleanfix vp

Tisztító ventilátorok – CLEANFIX

CLEANFIX VP – Lapátszög állítás termoelemekkel

A CLEANFIX VP hűtőtisztító ventilátor a lapátátfordítás funkciója mellett változtatható lapát szög állítást is biztosít. A lapátszög változás (18°- 37°) mindenkor megfelel a gép hűtési igényének. Mindezt maga a CLEANFIX ventilátor tudja,a lapátok mellé beépített termoelemek segítségével mindenféle elektronikus beavatkozása nélkül. A lapátok végén elhelyezett Flex-Tips végződéssel a hatékonyságuk 8-15 %-al növelhető. Igény szerint, a tisztítás automatizálható elektronikus időzítő (Multi-Timer) használatával.


 
 
 


Beindítást követően (amikor a motor még hideg), a lapátszög a legkisebb állásban van, ezáltal gazdaságos (ECO) hűtésmódot biztosítva. Amint a hőmérséklet elkezd emelkedni, a hőelemek kitágulnak , meredekebb pozícióba mozdítva a lapátokat és nagyobb légáramlást biztosítva így. Magas hőmérsékleten a lapátszög maximumára áll (POWER). Miután a motor visszahült, a hőelemek visszahúzódnak és a lapátok visszatérnek a leggazdaságosabb helyzetükbe.
A mindig optimális lapátszög állás miatt üzemanyag takarítható meg, a gépzaj is mérsékelhető a gép környezetében dolgozók számára és nem utolsó sorban a hűtőventilátor csökkenő meghajtási teljesítményigénye miatt többlet teljesítményhez juthatunk a munkavégzéshez!


FOTÓ – CLEANFIX VP FILM – CLEANFIX VP PDF – CLEANFIX VP E-MAIL – Kérjen személyre szabott ajánlatot vagy szakmai tanácsot!