Termékek   »   tisztító ventilátorok   »   cleanfix pulstronic

Tisztító ventilátorok – CLEANFIX

CLEANFIX Pulstronic – Lapátszög szabályozás elektronikus vezérléssel (OEM)

A leggazdaságosabb ventilátor minden helyzetben. A ventilátor teljesítmény-igényének akár 80 %- át megtakaríthatja, ami által többlet teljesítmény szabadul fel a munkavégzés számára. A lapátszöget még szélesebb tartományban (7°- 40°) változtatja, ezáltal csökken az üzemanyag fogyasztás és a gépzaj a gép környezetében.
*Csak gyári új (OEM) beépítésnél alkalmazható!


 
 
 


A leggazdaságosabb ventilátor teljesítmény érdekében a CLEANFIX Pulstronic rendszer a motor vezérlőegységével kommunikál (ECU) és precízen kiszámítja a pontos lapáthelyzetet.
A CLEANFIX Pulstronic folyamatosan kommunikál a teljesítmény szabályozás érdekében és szabályozza a lapáthelyzetet.Ez történhet az ECU-tól függetlenül vagy vele együtt. Ezen túlmenően a CLEANFIX Pulstronic automatikusan átkapcsol a teljes fordulatszámon történő hűtésről a tisztító üzemmódra, az előre programozott időtartamra. Lehetséges az ECU újraprogramozása a lapátszög direkt módon történő állítására és a tisztítási üzemre történő átváltásra.


FOTÓ – CLEANFIX Pulstronic FILM – CLEANFIX Pulstronic PDF – CLEANFIX Pulstronic E-MAIL – Kérjen személyre szabott ajánlatot vagy szakmai tanácsot!