Bezár
FRISS - CLEANFIX sajtóközlemény 2021.05.hó

Fendt Vario 200 V/F/P traktor széria

INTELLIGENS BEFEKTETÉS A KÖZELGŐ KIHÍVÁSOKRA

A gondozott lombozat az egészséges szőlő sarokköve. A sűrű elterülő levelek eltávolítása javítja a sérülékeny szőlőfürtök szellőzését és a napfény hatását. Eső vagy nedves időjárás után a gyümölcsök gyorsan megszáradhatnak, ezáltal csökkentve a rothadás valószínűségét.A felesleges lombok levágása jelentős munkát igényel a borászoktól. A modern traktoroknak és az innovatív levélvágó berendezéseknek köszönhetően ez a fajta munka az évek során sokkal könnyebbé vált. A gépekkel történő metszés azonban meghozza a maga kihívásait. A levelek a traktor hűtőrácsára hullanak, ami jelentősen csökkenti annak hűtőképességét. A motor túlmelegedésének elkerülése érdekében a vezető kénytelen rendszeresen megállni, hogy megtisztítsa a hűtők légbeömlő felületeit.

Ezért olyan ismert gyártók, mint például a Fendt is, árulnak traktorokat opcionális Cleanfix megfordítható ventilátorral. A Hägele GmbH intelligens újítása lehetővé teszi a hűtők egyszerű és gyors tisztítását leállás nélkül. Ez csökkenti a karbantartás időigényét, és lehetővé teszi a megszakítás nélküli és hatékony munkavégzést.

A Cleanfix megfordítható ventilátor utólagos felszerelése szintén gyorsan megtérül. Ezt a saját vizsgálati eredményeik mellett sok járműgyártó megerősíti: A tiszta hűtők üzemanyagot takarítanak meg. Egy ilyen okos befektetés a legjobb felkészülés a szőlőültetvények metszésével járó kihívásokra.

További részletekért keresse meg weboldalunkon termékeink között a CLEANFIX ventilátorokat.

Hírhez tartozó videó anyag megtekintése »