Quicke

ELŐRENDELÉSI AKCIÓ-Quicke bálakezelés eszközeire

Zöldtakarmány és szalma bálakezelés

Előrendelési akciót hírdetünk a következő Quicke zöldtakarmány és bálakezelés munkaeszközeire 2023.11.06-2023.12.05. időszakban.

Az akcióval kapcsolatban keressen bennünket valamint viszonteladó partnereinket.

MIÉRT VÁLASSZA A QUICKE BÁLAKEZELÉS ESZKÖZEIT?

BÁLATÜSKÉK

S+ bálatüske: könnyebb anyagmozgató gépek számára ideális. Keskeny szélességének köszönhetően istállóban is használható. Akár három kovácsolt tüskével rendelhető, így a legnehezebb bálákat is fel tudja emelni. Maximális teherbírása: 1000kg.

S

M bálatüske: kiváló alátámasztást biztosít a nagy bálákhoz a széles alsó gerendának köszönhetően akár öt Q-tüskével. A magasabb hátsó keret széles felső támasztékkal stabilitást biztosít egy második bálának és növeli a termelékenységet. Hegesztett Euro felfogatással készül, így ideális homlokrakodókhoz. Maximális teherbírása: M140/180: 1500/2000kg.

M

XL+ bálatüske: a profik választása a legnagyobb kapacitással. Tökéletes teleszkópos rakodókhoz és kerekes rakodókhoz. Maximális teherbírása: 2500kg.

XL-1

Kapható kiegészítők:
- Hosszabbító gerendák
- Felső gerenda
- A felhajtható tüskék hidraulikus vezérlése
- Tartótüskék a fő vázkereten
- Felső megfogó (hidraulikus)

XL-2

Vásárolható tüske készletek:
2 darabos tüske készlet: 82 cm / 124 cm
3 darabos tüske készlet: 82 cm / 124 cm
4 darabos tüske készlet: 82 cm / 124 cm
5 darabos tüske készlet: 82 cm / 124 cm

BÁLAKEZELÉS

Unigrip

Az Unigrip jól bevált kialakítással és alacsony nettó tömeggel lett kialakítva. Kiválóan alkalmas kisebb négyzet alakú bálákhoz is. A munkaeszköz karok egyenletesen osztják el a nyomást nagy területen, és ez biztosítja a bálák gondos kezelését. Az Unigrip markolókarok nagy átmérőjű csövekből készülnek, és nincsenek éles szélei vagy hegesztett kötései. Ez megakadályozza a fóliával bevont bálák sérülését.

Bála méretek: Unigrip 130/160: 90/130cm - 120/160cm.

Unigrip

Quadrogrip TS

A Quadrogip a piacon jelenleg megtalálható legjobb munkaeszköz a kocka és kör szilázs bálák rakodásához. A fogókarok a 350 mm széles különösen erős vezetőlapon helyezkednek el, amelyek a főtartó mentén elmozdíthatóak. Rakodás során a jobb, vagy bal kar rögzíthető, amely megkönnyíti a munkafolyamatot. A vezetőcsúszkák cserélhető, kenést nem igénylő magas minőségű polietilénből készülnek. Ezen felül a vezetőcsúszkák függőlegesen helyezkednek el, ezzel is kiküszöbölve a szennyeződések megtapadását a felületeken. Ezáltal alacsony súrlódás, zajmentes karmozgatás, alacsony kopás és hosszú élettartam jellemzi a munkaeszközt. Maximális teherbírása: 1500kg.

Quadrogrip

Videó indítása

Quicke QuadrogripTS munka közben