Bezár
AKCIÓS TERMÉKEK
CLEANFIX termék akció - 2021.03.01. - 2021.10.06.


 
 
 


JUBILEUMI GÉPVÁSÁRLÁSI AKCIÓ A DERALAND KFT-NÉL

A Deraland Kft. traktorok, nehéz- és mezőgazdasági gépek kiegészítőinek és szerelvényeinek forgalmazója és szaktanácsadója.
A Deraland Kft. az üzemeltetési költségek csökkentéséhez, valamint a kezelői komfort növeléséhez nagyban hozzájáruló erőgép kiegészítőket kínál a mezőgazdasági termelő szervezetek, ill. magángazdálkodók számára és azokat országos viszonteladói hálózaton keresztül értékesíti.

Idén ünnepli cégünk 20 éves születésnapját. Egy jubileumi gépvásárlási akció keretében az akcióban részt vevő CLEANFIX termékekre viszonteladó partnereinknél történő megrendelés esetén 200 EUR nettó összegenként 20 EUR nettó kedvezménnyel járulunk hozzá 200+20 napon keresztül.

Akció időtartama : 2021.03.01. - 2021.10.06.
További részletekről érdeklődjön viszonteladó partnereinket illetve keresse termékfelelős kollégáinkat!

Rendelje meg berendezéseinket viszonteladóinknál az akció időtartama alatt!

ÜNNEPELJEN VELÜNK!


Szeretnénk felhívni a gazdálkodók figyelmét a fontosabb CLEANFIX termékekre :

- Cleanfix SC ventillátorok : Az alapvezérlőrendszerrel ellátott (SC) tisztító ventilátornál a lapátok pneumatikus (esetleg hidraulikus) működtetés útján fordulnak át a ventilátor változatlan forgási iránya és sebessége mellett.
- Cleanfix VP ventillátorok : a lapátátfordítás funkciója mellett változtatható lapát szög állítást is biztosít. A lapátszög változás (18°- 37°) mindenkor megfelel a gép hűtési igényének.

CLEANFIX tisztító ventillátorok »

CLEANFIX animációs kisfilm »

Deraland Kft. termékkínálat animációs kisfilm »