Bezár
AKCIÓS TERMÉKEK
ALÖ QUICKE SGV kanál és XL munkaszköz akció - 2021.03.01. - 2021.10.06.

Már 20 éve „Minden, ami a traktor körül számít."


 
 
 


JUBILEUMI GÉPVÁSÁRLÁSI AKCIÓ A DERALAND KFT-NÉL

A Deraland Kft. traktorok, nehéz- és mezőgazdasági gépek kiegészítőinek és szerelvényeinek forgalmazója és szaktanácsadója.
A Deraland Kft. az üzemeltetési költségek csökkentéséhez, valamint a kezelői komfort növeléséhez nagyban hozzájáruló erőgép kiegészítőket kínál a mezőgazdasági termelő szervezetek, ill. magángazdálkodók számára és azokat országos viszonteladói hálózaton keresztül értékesíti.

Idén ünnepli cégünk 20 éves születésnapját. Egy jubileumi gépvásárlási akció keretében az akcióban részt vevő QUICKE SGV kanalakra és XL munkaeszközökre viszonteladó partnereinknél történő megrendelés esetén 200 EUR nettó összegenként 20 EUR nettó kedvezménnyel járulunk hozzá 200+20 napon keresztül.

Akció időtartama : 2021.03.01. - 2021.10.06.
További részletekről érdeklődjön viszonteladó partnereinket illetve keresse termékfelelős kollégáinkat!

Rendelje meg berendezéseinket viszonteladóinknál az akció időtartama alatt!

ÜNNEPELJEN VELÜNK!

Egyedi, unikális, fenomenális! A Quicke új típusú S – földkanál, G – univerzális kanál és V – nagykapacitású kanál családjai már kaphatóak a Deraland termékkínálatában! És mi az újdonság? Nem más mint, a munkaeszközök felfogatása egyedi, bizonyos kanál típusokhoz csavarozható és a későbbiekben rakodó gép típusváltásnál cserélhetőséget biztosít. Az új kanalakhoz rendelkezésre áll egy széles tartozék választék is természetesen, amellyel lehetővé tesszük az ügyfelek számára, hogy „összeállíthassák a saját kanalukat” és optimalizálhassák a speciális igényeikhez. 100 kanál, 60 felfogatás típus, 600 variáció.

Önjáró és teleszkópos rakodó munkaeszközök »

Quicke S-G-V kanál kínálat animációs és érdekes videó »

Deraland Kft. termék kínálat animációs kisfilm »