Termékek   »   tömbsúlyok - fix méret vagy moduláris felépítés

Tömbsúlyok - Fix méret vagy moduláris felépítés – Acélöntvény, vasbeton és ásványi kőzet tömbsúlyok - TW, ZUIDBERG és QUICKE
 

 


Tömbsúlyok - Fix méret vagy moduláris felépítés – Acélöntvény, vasbeton és ásványi kőzet tömbsúlyok - TW, ZUIDBERG és QUICKE

A Deraland Kft. 3 elismert neves gyártó - TW, ZUIDBERG, QUICKE - fix és moduláris tömbsúly termékeit forgalmazza.

MIÉRT FONTOS A MEGFELELŐ MÉRETŰ ÉS KIALAKÍTÁSÚ TÖMBSÚLY ILLETVE A MODULÁRISAN BŐVÍTHETŐ TÖMBSÚLY KIVÁLASZTÁSA?

1. Különböző üzemeltetési körülményekhez és munkagépekhez be tudjuk állítani a traktor üzemi tömegének megfelelő eloszlását az első és a hátsó tengely között. Természetesen a hátsó keréksúlyok le illetve felszerelése is szükséges különböző munkákhoz és üzemeltetési körülményekhez (domborzat, időjárás, stb...). Mindezekhez nagy segítséget nyújtanak a moduláris 2-3 vagy több részből is álló tömbsúlyok. Ezáltal nem terhelem túl a traktor első hídját, nem viszek a traktorral felesleges tömegeket, a gumiabroncs kopást is jelentős mértékben tudom csökkenteni, csökkentem az üzemanyag fogyasztást és traktor szerkezeti egységeinek terhelését is.


2. Mellső függesztés alkalmazásával gyors tömbsúly fel és lerakást tudunk megvalósítani.

FORGALMAZOTT TÖMBSÚLYOK ALAPANYAG SZERINTI CSOPORTOSÍTÁSA

- Vasbeton (TW és Zuidberg)
- Magnetit (TW - az oxidásványok közé tartozó ásványfaj. A legfontosabb vasércásvány. A legjobb minőségű és legfontosabb vasérc)
- Acélöntvény (TW, Quicke, Zuidberg)


FORGALMAZOTT TÖMBSÚLY GYÁRTÓK RÖVID ISMERTETÉSE

TW

Szoros üzleti kapcsolatokat tart fent, mint közvetlen beszállító a nagy európai gépgyártókkal. A TW termékek közvetlenül a világ legnagyobb traktorgyártóinak, teleszkópos rakodógépeknek és építőipari gépek gyártóinak üzemeibe kerülnek beszállításra.

ZUIDBERG

A több mint 30 éves szakmai és gyártási tapasztalattal rendelkező ZUIDBERG BV. Holland gépgyártó termékeit a magas minőség és a legutolsó technikai színvonal alkalmazása fémjelzi.
A traktorpiac legtöbb résztvevőjénél, mint gyári beszállító is szerepel.
Mellső függesztéseket, hozzá illeszthető mellső TLT hajtásokat, gumihevederes járószerkezeteket, tömbsúlyokat és ráfutás elleni védelem egységeit fejleszti és gyártja.

ÅLÖ

Az Ålö a világ egyik vezető mezőgazdasági gépgyártója 1949 óta. A svéd vállalkozás Prémium minőség homlokrakodókat fejleszt és gyárt a Quicke® és Trima® márkanév alatt valamint munkaeszközöket Original Implements ™ néven.
Hét országban rendelkezik értékesítő hálózattal, négy országban gyártó üzemmel és több mint 50 országban a világpiac forgalmának 30 %-át adja az 50 lóerőnél nagyobb teljesítményű traktor szegmensben. Az össztermelés kb. 90 % -át exportálja. A 2017-es értékesítés kb. 34 500 rakodógép és 46 000 munkaeszköz.