Termékek   »   tömbsúlyok - fix méret vagy moduláris felépítés   »   pateer vasbeton/magnetit tömbsúly család - integrált tárolóval - eco-box

Tömbsúlyok - Fix méret vagy moduláris felépítés – Acélöntvény, vasbeton és ásványi kőzet tömbsúlyok - PATEER, ZUIDBERG és QUICKE

PATEER vasbeton/magnetit tömbsúly család - Integrált tárolóval - ECO-BOX – 1050 kg-tól - 1750 kg-ig

Nagyon fontos a megfelelő traktor üzemi tömeg beállítása a különböző szántóföldi munkákhoz, üzemeltetési körülményekhez illetve a közúton történő szállítási feladatokhoz is.
Ebben nagy segítséget nyújtanak a mellső függesztések és a függesztéshez kapcsolható különböző alapanyagból készült méretű és kialakítású tömbsúlyok.


 
 
 


TERMÉK LEÍRÁSA

A tömbsúlycsalád alapanyaga vasbeton és magnetit keveréke. A MAGNETIT oxidásványok közé tartozó ásványfaj. A legfontosabb vasércásvány. A legjobb minőségű és legfontosabb vasérc.
Az ECO-BOX tömbsúlyok integrált tárolódobozzal rendelkeznek. Ami lehetőséget ad arra, hogy vezetőfülkében helyet szabadítsunk fel és a zavaró tárgyakat, szerszámokat és egyéb dolgokat ebben tároljuk.
GFK üvegszálas zárható fedéllel van szerelve.

ELŐNYÖK

- 160 literes integrált tárolási hely
- Modern súlyforma
- Kiváló felületminőség
- Széles tömeg kínálat : 1050kg, 1250kg, 1450kg, 1550kg és 1750kg

MŰSZAKI JELLEMZŐK

MÉRETEK :

Fényképek közé feltöltve a befoglaló méretek.

ALAPFELSZERELTSÉG

Mellső függesztéshez kapcsolható.


FOTÓ – PATEER vasbeton/magnetit tömbsúly család - Integrált tárolóval - ECO-BOX FILM – PATEER vasbeton/magnetit tömbsúly család - Integrált tárolóval - ECO-BOX PDF – PATEER vasbeton/magnetit tömbsúly család - Integrált tárolóval - ECO-BOX E-MAIL – Kérjen személyre szabott ajánlatot vagy szakmai tanácsot!