Termékek   »   tömbsúlyok - fix méret vagy moduláris felépítés   »   pateer magnetit fartömbsúly - fp-pac pick up

Tömbsúlyok - Fix méret vagy moduláris felépítés – Acélöntvény, vasbeton és ásványi kőzet tömbsúlyok - PATEER, ZUIDBERG és QUICKE

PATEER magnetit fartömbsúly - FP-PAC PICK UP – 2000kg

Nagyon fontos a megfelelő traktor üzemi tömeg beállítása a különböző szántóföldi munkákhoz, üzemeltetési körülményekhez illetve a közúton történő szállítási feladatokhoz is.
Ebben nagy segítséget nyújtanak a mellső függesztések és a függesztéshez kapcsolható különböző alapanyagból készült méretű és kialakítású tömbsúlyok.
A farmtömbsúly alkalmazása pedig a traktorok adhéziós tömegnövelésének egy új módszere.
Jelenleg 1 méretben és 3 különböző felszereltségi csomagban rendelhető.


 
 
 


TERMÉK JELLEMZŐK

Alapanyaga magnetit. A magnetit az oxidásványok közé tartozó ásványfaj. A legfontosabb vasércásvány. A legjobb minőségű és legfontosabb vasérc. Ez az alapanyag lehetővé teszi, hogy a súlyok kisebb térfogattal rendelkeznek összehasonlítva a vasbeton tömbsúlyokkal.

ELŐNYÖK

A far-tömbsúly elhelyezkedése és a traktor hátsó tengelyére kifejtett nyomatéka egységnyi tömeget tekintve kedvezőbb hatásfokú, mint a közvetlenül a tengelyen ható, a keréksúly vagy folyadékfeltöltés használatából eredő tömegé.
A szabvány hárompont-csatlakozásnak köszönhetően bármilyen, szabvány hárompont-függesztéssel rendelkező traktoron alkalmazható.
A traktor abroncsai így ismét eredeti feladatukat láthatják el; kopásuk a minimumra csökken, és nyomásuk az adott munkafolyamathoz optimalizálható. Szerelésük, karbantartásuk során nem kell bajlódni a folyadékkal vagy a keréksúlyok szerelésével. A nagy tömegek mozgatásából eredő balesetveszély is megszűnik.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

MÉRETEK :

pdf. dokumentumokhoz feltöltve.

FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK

Basic : csak maga a fartömbsúly van, és nincsen kialakítva hozzá házi munkagép kapcsolási pont,

STANDARD C3.0 : Csak maga a fartömbsúly van, hátsó CAT3-as függesztéssel, semmilyen más egyéb kiegészítő nincsen.
STANDARD C4.0 : Csak maga a fartömbsúly van, hátsó CAT4-as függesztéssel, semmilyen más egyéb kiegészítő nincsen.

PREMIUM C3.0 : TLT áthajtás, 2 körös légfék csatlakozók, 4 pár kihelyezett hidraulika csatlakozó, 1 db 7 pólusú elektromos csatlakozó, hátsó CAT3-as függesztéssel.
PREMIUM C4.0 : TLT áthajtás, 2 körös légfék csatlakozók, 4 pár kihelyezett hidraulika csatlakozó, 1 db 7 pólusú elektromos csatlakozó, hátsó CAT4-as függesztéssel.


FOTÓ – PATEER magnetit fartömbsúly - FP-PAC PICK UP FILM – PATEER magnetit fartömbsúly - FP-PAC PICK UP PDF – PATEER magnetit fartömbsúly - FP-PAC PICK UP E-MAIL – Kérjen személyre szabott ajánlatot vagy szakmai tanácsot!