DERALAND – Minden, ami a traktor körül számít

Deraland, Az erőgép kiegészítők kereskedője


Traktorok, nehéz- és mezőgazdasági gépek kiegészítőinek és szerelvényeinek forgalmazója és szaktanácsadója. Minden, ami a traktor és mezőgazdasági gépekhez kapcsolódik...


A Deraland Kft. az üzemeltetési költségek csökkentéséhez nagyban hozzájáruló erőgép kiegészítő berendezéseket kínál a mezőgazdasági termelő szervezetek, ill. magángazdálkodók számára.
Mellső hárompont függesztés és mellső TLT hajtóművek, traktoros homlokrakodók, tisztító ventillátorok, gumiabroncs nyomásszabályozó rendszerek, vonóbekötés rendszerek traktorokhoz és vontatmányokhoz, elektromos fékpadok, és diagnosztikai egységek, kommunális berendezések mellső függesztésekre és homlokrakodókra.


 
 
 


Cégünk, a Deraland Kft. 2001 év őszén azzal a szándékkal alakult, hogy modern, a termelési-, és üzemeltetési költségek csökkentéséhez nagyban hozzájáruló erőgép kiegészítő berendezéseket kínáljon a mezőgazdasági termelő szervezetek, ill. magángazdálkodók számára.
Az elmúlt években számos szakmai és PR cikk megjelentetésével szándékoztuk felhívni az érintettek figyelmét az erőgépeikben rejlő kiaknázatlan lehetőségekre. Úgy látjuk, nem volt hiába való ezen erőfeszítésünk, ugyanis partnereink mára már számos erőgépen alkalmazzák sikerrel berendezéseinket.


Melyek is ezek? Lássuk az alábbi felsorolást!