Bezár
HÍREK
Újdonságok, érdekességek
TRACTOR BUMPER - Aláfutás védelem

Látni és látszani


 
 
 


A közlekedés biztonságának valamint a gazdálkodók még hatékonyabb munkavégzésének növelése érdekében a Deraland Kft 2023 január 01-tól megkezdte a Tractor Bumper aláfutás védők forgalmazását.

Miért is hasznos a Tractor Bumper aláfutás elleni védelem egységek alkalmazása?

A mezőgazdasági járművek szélesebbek, nehezebbek és általában alacsonyabb sebességgel közlekednek, mint a többi jármű, ezért a láthatóságuk rendkívül fontos! Csak Hollandiában a mezőgazdasági járműveket érintő balesetekben évente átlagosan 16 haláleset és 100 súlyos sérülés történik és a mezőgazdasági járművel történt balesetek háromszor olyan halálos kimenetelűek, mint az egyéb autó balesetek, és másfélszer olyan halálos kimenetelűek, mint a más nehéz gépjárművekkel teherautókkal, kamionokkal vagy buszokkal történt balesetek.

A mezőgazdasági járművel történt sérüléses balesetek 26%-a lakott területen, 74%-a lakott területen kívül történik, ezért nagyon fontos lenne, hogy a minél biztonságosabb közlekedés érdekében a traktorok külső szélei rossz látási viszonyok között is jól láthatóak legyenek, illetve egy esetleges ütközés esetén megfelelő védelmet nyújtsanak a közlekedés többi résztvevője és a traktor első hídjának is.

Több változat is elérhető a termék kínálatban. Ezek közül az alábbi a legnépszerűbb típus :

Tractor Bumper Safetyweight

Aláfutás elleni védelem frontsúllyal és 55 literes tárolórekesszel : rendelhető méretek : 300-1100kg

Az aláfutás elleni védelem egységek gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatók a traktor mellső hárompont függesztő szerkezetéhez. Az aláfutás elleni védelem szélessége szükség szerint állítható.

Ön az optimális illeszkedés érdekében kiválaszthatja a ráfutás védelemnek azt a változatát, amely a legjobban megfelel a traktor típusához és a használati körülményekhez.

Kérem, tekintse meg a Tractor Bumper bemutató videóját!

Több Tractor Bumper is kiállításra kerül 2023.01.25-28 között megrendezésre kerülő Agromash Expo és Agrárgépshow kiállításon következő viszonteladó partnereinknél.

Kérem tekintse meg a valóságban és győződjön meg személyesen az egységek minőségéről!

AgriCS Magyarország Kft., Agrotec Magyarország Kft., Axiál Kft., Két-Kata Kft., KITE Zrt., Valkon Kft

Az AGS 2023 kiállításon 01.26.-27.-28. napokon előadás hangzik el a 10 órai kezdettel a témakörben.

Helyszín: B Pavilon színpad

10.00-10.20 „Látni és látszani” – Mg. szerelvények biztonságos megjelenési módja a közúton

Dér Attila (Deraland Kft.)

A Deraland Kft eddig is, és ezentúl is az egyik legfontosabb céljának tartja, hogy az általa forgalmazott traktor kiegészítő termékekkel a mezőgazdasági vállalkozások minél biztonságosabban, hatékonyabban és ezáltal környezettudatosabban tudják elvégezni napi feladataikat.

Amennyibe felkeltettük érdeklődését vagy kérdése merült fel, vegye fel velünk a kapcsolatot :

Tóth István : 36 30 685 3023

www.deraland.hu

Hírhez tartozó videó anyag megtekintése »