Bezár
HÍREK
Újdonságok, érdekességek
FRISS - QUICKE Silocut silóblokkvágó család

Silocut L plus, M plus, XL silóblokkvágók


 
 
 


Az idei párizsi SIMA kiállításon mutatta be a nagynevű svéd homlokrakodó és eszközgyártó cég új silóblokkvágó családját.

Az újítások hozzájárulnak ahhoz, hogy a munkafolyamat gyorsabb, biztonságosabb legyen. Mivel a falközi silókból a kitárolás több hétig is eltarthat, az oxidációs károk elkerülése érdekében törekedni kell a minél zártabb, egyenletesebb felületű silófal hátra hagyására, ezért ezek a silóblokk vágók a silófal minimális leomlását biztosítják. A silóblokk kivétele után a silófal egyenletes marad.

Az új sorozat három különböző nagyságú és felszereltségű eszközből áll:

Silocut XL

Egy nagy teljesítményű blokkvágó, amely szilázs vágására és fóliázott bálák hasítására használható. Ez lehetővé teszi a különböző szilázstípusok, szilázsbálák és laza takarmányok kezelését anélkül, hogy az állatok etetésekor eszközt kellene cserélni, ami értékes időt takarít meg.

Silocut L

Az előző „kisebb” testvére. Ez egy nagy hatékonyságú eszköz a szilázs vágásához, valamint a bálák hasításához. Az erős munkahengerek és a nagy nyílásszélesség lehetővé teszi a legtöbb szilázsbála egyszerű felbontását. Az L változat az XL-hez hasonlóan három változatban, és hasonló opcionális részekkel rendelhető.

Silocut M

Egy továbbfejlesztett késtartóval rendelkezik. Ennek köszönhetően a silófalban tiszta vágási felületet hagy maga után a munka során. A megdöntött vágókések biztosítják az eszköz hátsó része felé történő vágást, így egy tiszta vágási felületet biztosít.

Ez az eszköz elsősorban homlokrakodóra, kompakt kerekes rakodókra és közepes méretű teleszkópos rakodókra lett tervezve.

Mindhárom modellnél fontos tényező, hogy az eszközökön csavarkötéssel cserélhetőek a felfogatások.

Ennek köszönhetően szinte minden, Magyarországon kapható rakodó gépre megoldható az eszköz rögzítése.

Amennyiben kérdése merül fel a termékekkel kapcsolatban, kérjük keresse kollégánkat a következő elérhetőségeken :

Cserepes Zoltán

+36 30 378 5500

vevoszolgalat@deraland.hu